Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΕΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Πάτρα, 3.11.2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΕΚΕ»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Πάτρας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Δομή ΓΣΕΕ) ανακοινώνει την επανέναρξη λειτουργίας των γραφείων της για τη νέα περίοδο, στον 1ο όροφο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, επί της οδού Κολοκοτρώνη 20.

Τα Γραφεία ήδη λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες από 18.00 – 20.30.

Η ΕΕΚΕ, την περσινή χρονιά βοήθησε πάνω από 250 εργατικές οικογένειες να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους και να υπερασπιστούν την περιουσία τους, προσφεύγοντας με τη βοήθειά μας στο Νόμο Κατσέλη. Φέτος  ρίχνεται και πάλι στη μάχη της προστασίας των εργαζομένων καταναλωτών, διαθέτοντας το πλέον έμπειρο στελεχιακό δυναμικό (οικονομικούς συμβούλους, νομικούς και άρτια εκπαιδευμένα συνδικαλιστικά στελέχη) σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, χαμηλοσυνταξιούχο και ανήμπορο συμπολίτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερχρέωσης, καταχρηστικές συμπεριφορές τραπεζών, δημοσίου, ΔΕΚΟ και τρίτων εταιρειών ή απλά θέλει να ενταχθεί στην ομάδα μελών – εθελοντών της ΕΕΚΕ, να επικοινωνήσει μαζί μας (τηλ. 2610 226300 εσωτερικό 3, email: patra.peeke@gmail.com) ή να επισκεφθεί τα γραφεία μας τις ημέρες και ώρες λειτουργίας.

Για το ΔΣ του Παραρτήματος Πάτρας ΕΕΚΕ
Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας
Αθανάσιος Γκουρζούτας                               Γεώργιος Αγγελόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου